Skip to main content

Seværdigheder på Bornholm – tæt på pladsen

Seværdigheder på Bornholm er der nok af, men ikke alle kender til disse små perler, der ligger rundt om pladsen

Bornholm er uden tvivl sted for mange store seværdigheder og unikke oplevelser som rundkirker, helligdomsklipperne, rokkestenen, Hammershus og Opalsøen. De traditionelle bornholmske seværdigeheder, er helt sikkert et besøg værd, men vi vil gerne give en varm anbefaling til de mindre besøgte steder der ligger tæt på pladsen. Keramik, vandreture, cykelruter, smukke bygninger eller bjergtagende natur, Bornholm har det hele. Følgende seværdigheder på Bornholm ligger inden for en radius af 10 km fra pladsen og er gode bud på hvad en hyggelig eftermiddag eller dagstur kunne gå med. Du kan læse mere om vores aktiviteter på pladsen her.

Nexø stenbrudssø

Nexøs Stenbrudssø er et smuk stenbrud der ligger blot 3,5 km fra pladsen. Her er er der mulighed for at gå i den fine natur eller fiske hvis man er til det. Der er nemlig put and take muligheder ved dette stenbrud. Der er mulighed for at fange både sandart, rengbueørred, karper, sudere, aborrer, skaller og ål. Læs mere om fiskemulighederne i det smukke Stenbrud her

Halleklipperne

Tæt på ligger Halleklippe som er et Halleklipper er et seværdigt og smukt naturområde med enebærbuske, bregner, brombær og meget andet. Stien er en del af ruten mellem Nexø og Årsdale som også er en smuk tur hvis man er på udkig efter en lidt længere rute.

Læs mere og kystruten her

Paradisbakkerne

Paradisbakkerne er endnu et eksempel på Bornholms smukke naturområder. Her kan du gå i de betageende omgivelser, se rester af en af Bornholms syv borge (Gamleborg) eller finde Bornholms største rokkesten. Der er også mulighed for at køre Mountain bike hvis man vil prøve kræfter med det, eller blot nyde naturen med en af områdets tre vandreturer.

Læs mere om Paradisbakkerne her

Idylliske vandreture

Bornholm rummer et utal af vandrestier og kyststrækninger der er fantastisk smukke. Om du ønsker en kort tur i Nexø omegn eller er frisk på en længere tur er det noget for en hver smag. Her kan du se hvilke smukke kysttier der blandt andet er at finde på Bornholm også med start i Nexø omegn.

Hundsemyre

Hundsemyre er Bornholms mest fuglerige mose og go to stedet når fuglene yngler på Bornholm. Området er derfor lukket mellem 15 marts til 15 juli. Hundsemyre ligger på den anden side af den store hovedvej, men lige så snart man kommer ind i moseområdet er det som at være isoleret fra omverden og man føler sig hensat til en anden verdensdel med sump, mangrovelignende træer og et utrolig smukt lydbillede.

Læs mere og Hundsemyre her

Nexø vildreservat

Nexø vildtreservat er helt klart et besøg værd. Det ligger lige ved pladsen på kystsiden og rummer et utal af fugle, fine søer og specielle blomster. Dette reservat er en enestående lille perle i Bornholms natur.

Læs mere her

Eco Beach Camp

Vestre Strandvej 39, Balka
3730 Nexø - Bornholm

CVR: DK-37520713
Tel: +45 5362 9876

hello@ecobeachcamp.dk


© Eco Beach Camp. All rights reserved.