Seværdigheder på Bornholm – tæt på pladsen

Side 1 af 6

Seværdigheder på Bornholm er der nok af, men ikke alle kender til disse små perler, der ligger rundt om pladsen

Bornholm er uden tvivl sted for mange store seværdigheder og unikke oplevelser som rundkirker, helligdomsklipperne, rokkestenen, Hammershus og Opalsøen. De traditionelle bornholmske seværdigeheder, er helt sikkert et besøg værd, men vi vil gerne give en varm anbefaling til de mindre besøgte steder der ligger tæt på pladsen. Keramik, vandreture, cykelruter, smukke bygninger eller bjergtagende natur, Bornholm har det hele. Følgende seværdigheder på Bornholm ligger inden for en radius af 10 km fra pladsen og er gode bud på hvad en hyggelig eftermiddag eller dagstur kunne gå med. Du kan læse mere om vores aktiviteter på pladsen her.

Nexø stenbrudssø

Nexøs Stenbrudssø er et smuk stenbrud der ligger blot 3,5 km fra pladsen. Her er er der mulighed for at gå i den fine natur eller fiske hvis man er til det. Der er nemlig put and take muligheder ved dette stenbrud. Der er mulighed for at fange både sandart, rengbueørred, karper, sudere, aborrer, skaller og ål. Læs mere om fiskemulighederne i det smukke Stenbrud her

Side

Tilmeld vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af din
næste drømmeferie

Eco Beach Camp

Vi er Danmarks mindste campingplads med plads til kun 12 telte, og så ligger vi på en af Danmarks bedste strande – på Bornholm.

Kontakt

Vestre Strandvej 37-39, Balka
3730 Nexø - Bornholm

CVR: DK-37520713
Tel: +45 5362 9876

hello@ecobeachcamp.dk


© Eco Beach Camp. All rights reserved.