Skip to main content

Yoga

Yoga på stranden er den bedste start på dagen

Hver morgen har vi hos Eco Beach Camp yoga på stranden fra 8:30-9:30. Morgenyogaen er for alle, uanset alder, erfaringer, og om du bor på pladsen eller ej. 

Mød Sabrina

“Min første yogauddannelse tog jeg i 2018, og siden da har undervist en masse forskellige mennesker i yoga. Jeg har bygget kurser og uddannelse ovenpå, og så har jeg undervist 700+ yogatimer. Til dagligt bor jeg i Århus, hvor jeg underviser i yoga for en virksomhed og i et dejligt yogastudie på Århus Ø. Derudover bliver jeg i 2023 færdiguddannet kropsterapeut, hvilket jeg også inddrager i min undervisning.
 
Som underviser er jeg omfavnende og nærværende. Jeg giver plads til at alle kan være med uanset niveau og erfaring, for i mine øjne er yoga for alle! Du vil primært blive præsenteret for dynamiske flows, der er inspireret af vinyasa yoga, hvor vi bevæger os i takt med åndedrættet. I mine klasser er der fokus på fordybelse og plads til at mærke stillingernes effekt på kroppen. Du kommer til at mærke din indre styrke, dybe stræk, twist, bagoverbøjninger og simple åndedrætsøvelser.”

Er du mere nysgerrig på Sabrina kan du finde hendes instagram her.

Eco Beach Camp

Vestre Strandvej 39, Balka
3730 Nexø - Bornholm

CVR: DK-37520713
Tel: +45 5362 9876

hello@ecobeachcamp.dk


© Eco Beach Camp. All rights reserved.