Om Eco Beach Camp

Når det simple bliver det største.

Velkommen til Eco Beach Camp på Balka Strand, Bornholm.

Vi er en glampingplads med 12 lyse canvastelte, der alle ligger i sandet mellem marehalm, himmel og hav – på en af Danmarks bedste strande.

Vi vil gerne tage et skridt mod en verden hvor vi ænser os selv, naturen og hinanden. Derfor har vi skabt et sted, hvor du hver dag kan mærke bølgernes rullen på land og opleve stjernerne, helt tæt på, når endnu en feriedag lakker mod ende.

Hos os bliver det simple større; At nyde en kop kaffe imens verden begynder, vride badetøjet, skylle saltet af og hænge det til tørre på en snor til næste dag. Lave yoga, trække vejret, mærke huden er lun og sætte sig tæt op ad børnenes varme kroppe i en lænestol.

Vi er en lille familieejet virksomhed, der startede Eco Beach Camp i 2016. Da vi ligger på stranden, er vi under strandbeskyttelseslinjen og skal være med til at passe på både dyre og planteliv. Så først i 2020 kunne vi åbne pladsen, som vi kender den i dag, med respekt for naturen vi ligger i.

Velkommen til en ferie i vandkanten!

Be the change

Vi tilstræber, at alt hos os tager udgangspunkt i størst mulig respekt for brug af lokale råvarer, ressourcer og håndværk. Det handler ganske enkelt om at vi vil gå forrest og være den forandring vi ønsker at se i verden.
Omtanke for naturen & Bæredygtighed

Er du interesseret kan du læse mere om hvad vi gør for at være så bæredygtige som muligt. Økologimærke i sølv gør det ikke alene

Presse & Omtale

Hvordan er Eco Beach Camp virkelig?
Tag ikke vores ord for gode vare – her kan du læse mere om hvad andre siger… lige fra Tv2 Bornholm, Tyske rejsemedier og Eurowoman.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af din
næste drømmeferie

Eco Beach Camp

Vi er Danmarks mindste campingplads med plads til kun 12 telte, og så ligger vi på en af Danmarks bedste strande – på Bornholm.

Kontakt

Vestre Strandvej 37-39, Balka
3730 Nexø - Bornholm

CVR: DK-37520713
Tel: +45 5362 9876

hello@ecobeachcamp.dk


© Eco Beach Camp. All rights reserved.