Om Eco Beach Camp

Når mindre er intet mindre end perfekt.

Velkommen til Eco Beach Camp. Vi er Danmarks mindste campingplads med plads til kun 12 telte, og så ligger vi på en af Danmarks bedste strande – Balka Strand på Bornholm.

Hos os får du en unik ferieoplevelse og bor direkte på stranden i harmoni med naturen. Vores mål er at skabe en rolig og fredfyldt ferie – der giver dig mulighed for at trække vejret og nyde nuet. På Eco Beach Camp bor du midt imellem sandklitter og marehalm og bare et stenkast fra vandkanten.

Vi er en lille familieejet virksomhed og startede Eco Beach Camp i 2016. Da vi ligger på stranden og inden for strandbeskyttelseslinien er vi underlagt en række krav og begrænsninger fra Kystdirektoratet. Det har vi kæmpet for at få på plads og åbnede for alvor med det nuværende koncept i 2020. Pladsen er tilladt til 17 enheder i perioden 15. maj til 15. september – men for at give den bedste oplevelse for vores gæster har vi valgt kun at sætte 12 telte op.

Be the change

Vi tilstræber at være bæredygtige og økologiske i mest muligt, og alt hos os tager udgangspunkt i størst mulig respekt for og brug af lokale råvarer, ressourcer og håndværk. Det handler ganske enkelt om at gå forrest og selv være den forandring vi ønsker at se i verden.
Omtanke for naturen & Bæredygtighed

Er du interesseret kan du læse mere om hvad vi gør for at være så bæredygtige som muligt. Økologimærke i sølv gør det ikke alene

Presse & Omtale

Hvordan er Eco Beach Camp virkelig?
Tag ikke vores ord for gode vare – her kan du læse mere om hvad andre siger… lige fra Tv2 Bornholm, Tyske rejsemedier og Eurowoman.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af din
næste drømmeferie

Eco Beach Camp

Vi er Danmarks mindste campingplads med plads til kun 12 telte, og så ligger vi på en af Danmarks bedste strande – på Bornholm.

Kontakt

Vestre Strandvej 37-39, Balka
3730 Nexø - Bornholm

CVR: DK-37520713
Tel: +45 5362 9876

hello@ecobeachcamp.dk


© Eco Beach Camp. All rights reserved.