Om Eco Beach Camp

Når mindre er intet mindre end perfekt.

 

Velkommen til Eco Beach Camp. Vi er Danmarks mindste campingplads med plads til kun 17 telte, og så ligger vi på en af Danmarks bedste strande.

Hos os får du en unik ferieoplevelse og bor direkte på stranden i harmoni med naturen. Vores mål er at skabe en rolig og fredfyldt ferie – der giver dig mulighed for at trække vejret og nyde nuet. På Eco Beach Camp kan du bo i dit eget telt eller et af vores – midt imellem sandklitter og marehalm og bare et stenkast fra vandkanten. Lejer du telt af os følger der madras, dejlige dyner, blødt sengetøj, håndklæder til dit bad og adgang til køkken og grill faciliteter. I vores lille cafe serverer vi kaffe og andet godt.

På stranden kan du windsurfe, paddleboarde og sejle kajak. Og til lyden af bølgeskvulp kan du dyrke yoga, lave strandtræning eller få massage

– godt for krop og sjæl.

 

Vilje til forandring

 

Vi tilstræber at være bæredygtige og økologiske i mest muligt, og alt hos os tager udgangspunkt i størst mulig respekt for og brug af lokale råvarer, ressourcer og håndværk. Det handler ganske enkelt om at gå forrest og selv være den forandring vi ønsker at se i verden.

Lad os holde dig opdateret


    OK