Skip to main content

Book hele pladsen

Rammerne til et unikt event

Hold et helt unikt event på Eco Beach Camp, hvor du har pladsen helt for dig selv.

Til en tur med vennerne, et uforglemmeligt bryllup i vandkanten, workshops, teambuilding i din virksomhed…. kun fantasien sætter grænser.

Nyd pladsens faciliteter og de smukke omgivelser i løbet af dagen. Spis en dejlig middag, hyg jer om bålet eller eller dans om aften. Og tilbring natten i vores lækre 21 kvm, fuldt indrettede bomuldstelte. I et med naturen, uden at gå på kompromis med komforten. 

Vi vil, i så vidt muligt omfang, altid gerne imødekomme jeres ønsker og forsøger at være så fleksible som muligt. Pladsen kan derfor både bookes til dagsarrangementer som barnedåb og fødselsdagsmiddag, eller til et ophold over flere dage. Derudover kan I nemt overlade alt det praktiske til os eller stå for det selv, hvis I er mere til det. Uanset hvad er vi klar til at skabe et uforglemmeligt og unikt ophold, lige som I drømmer om. 

Pladsens faciliteter finder I her og vil I se lidt billeder fra vores sidste bryllup kan I blive inspireret her. 

Læs mere nedenfor om hvordan et event hos os kunne se ud eller kontakt os på hello@ecobeachcamp.dk for spørgsmål eller forespørgelser. 

  • Bryllup på Bornholm Eco Beach Camp

    Kærlighedsfest

    Sig ja til hinanden i de smukkeste naturlige omgivelser og tilbring hele weekenden med dem I holder af, når I fejrer jeres kærlighed.

  • Svaneke brød, på Eco Beach camp. Food studio event med lækker glamping oplevelse

    Firmaarrangement & teambuilding

    Tag væk fra de vante omgivelser og skab et unikt event, retreat eller firmaarrangement på Eco Beach Camp med et skræddersyet program.

Eco Beach Camp

Vestre Strandvej 39, Balka
3730 Nexø - Bornholm

CVR: DK-37520713
Tel: +45 5362 9876

hello@ecobeachcamp.dk


© Eco Beach Camp. All rights reserved.