Bryllup på stranden

Hyld kærlighedheden i fantastiske omgivelse

På vores unikke plads mellem klitterne på en af Danmarksabsolut bedste strande, skaber vi rammerne for jeres helt særlige dag, som strækker sig over hele weekenden. I får mulighed for at komme hinanden ved med mad I selv skal grille, badeture og en uforglemmeligt bryllupsmiddag og -fest.


Foreslag til weekend bryllup

Fredag:
Ankomst og indlogering på pladsen. Vi sørger for grill-selv aftensmad som I selv kan tilberede når I har lyst. Efterfølgende kan I nyde aften med bål og hygge med jeres nærmeste inden jeres kærlighed skal fejres næste dag.

Lørdag:
Vågn op på jeres bryllupsdag til bølgeskvulp og fuglesang. Morgenmad serverer vi i caféen og så kan I ellers bruge dagen på at slappe af, gå på stranden, gøre klar eller bare nyde hinanden selskab. Mens vi gør klar til aftens festmiddag er caféen åben så I og jeres gæster kan få frokost.

Vielse i klitterne, på stranden, en blomstermark, bakketop eller kirke – valget er selvfølgelig helt op til jer. Vi står klar på pladsen med bobler og snacks inden I sætter jer til bords til en festlig middag i det fri efter jeres ønske. Efter middagen rydes bordene og vi gør klar til at I kan danse natten væk med alle dem i holder af.

Søndag:
Start jeres første morgen i resten af jeres liv med en kærligshedsbrunch med alle jeres gæster og sig farvel og tak for en magisk weekend.


Priser

Vi ønsker at skabe rammerne for jeres drømmebryllup, hvor meget vi skal stå for er helt op til jer!
Pladsen har 12 telte med mulighed for 14 i bestemte perioder. Teltene kan huse op til 4 personer, men er gæsterne ikke familie anbefaler vi 2 evt. 3 i hvert telt. Der ligger to hoteller inden for 800 m hvor jeres andre gæster evt. kan overnatte. For at pladsen og caféen udelukkende er til jeres fest har vi en pladsleje pr. dag der varierer alt efter sæson.

Telt:
Pris for 2 personer i 2 dage: 3.450,-

Pladsleje:
Juni måned & 15 august – 10 september: 12.500,- pr. dag
Juli måned & til og med 13 august: 25.000,- pr. dag

Ønsker I at høre mere om hvad vi kan tilbyde, er I altid velkommen til at skrive til os på hello@ecobeachcamp.dk eller ringe på +45 5362 9876

Tilmeld vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af din
næste drømmeferie

Eco Beach Camp

Vi er Danmarks mindste campingplads med plads til kun 12 telte, og så ligger vi på en af Danmarks bedste strande – på Bornholm.

Kontakt

Vestre Strandvej 37-39, Balka
3730 Nexø - Bornholm

CVR: DK-37520713
Tel: +45 5362 9876

hello@ecobeachcamp.dk


© Eco Beach Camp. All rights reserved.