Skip to main content

Bryllup på stranden

Bryllup på Bornholm Eco Beach Camp

Hold Bryllup i det fri
Hyld kærlighedheden i fantastiske omgivelser 

På vores unikke plads mellem klitterne på en af danmarks absolut bedste strande, skaber vi rammerne for jeres helt særlige dag, som strækker sig over hele weekenden. I får mulighed for at komme hinanden ved og virkelig være sammen, om det at skabe et uforglemmeligt minde med jeres nærmest til jeres bryllup. Se billeder fra vores sidste bryllup her.

Nedenfor har vi beskrevet hvordan et weekendbryllup kunne se ud hos os. 

Weekendbryllup i sandet

Fredag 

Ankomst og indlogering på pladsen. Vi sørger for grill-selv aftensmad som I selv kan tilberede når I har lyst. Efterfølgende kan I nyde aften med bål og hygge med jeres nærmeste inden jeres kærlighed skal fejres næste dag.

Lørdag dag

Vågn op på jeres bryllupsdag til bølgeskvulp og fuglesang. Morgenmad serverer vi i caféen og så kan I ellers bruge dagen på at slappe af, gå på stranden, gøre klar eller bare nyde hinanden selskab. Mens vi gør klar til aftens festmiddag er caféen åben så I og jeres gæster kan få frokost.

Lørdag aften

Vielse i klitterne, på stranden, en blomstermark eller i kirke – valget er selvfølgelig helt op til jer. Vi står klar på pladsen med bobler og snacks inden I sætter jer til bords til en festlig middag i det fri efter jeres ønske. Efter middagen rydes bordene og vi gør klar til at I kan danse natten væk.

Søndag

Start jeres første morgen i resten af jeres liv med en kærligshedsbrunch i sandet med alle jeres gæster. På denne måde kan I alle sidde sammen og hygge inden I siger farvel og tak for en fantastisk weekend.


Priser

Vi ønsker at skabe rammerne for jeres drømmebryllup, hvor meget vi skal stå for er helt op til jer!
Pladsen har 12 telte med mulighed for 14 i bestemte perioder. Teltene kan huse op til 4 personer, men er gæsterne ikke i familie anbefaler vi 2 evt. 3 i hvert telt. Der ligger to hoteller inden for 800 m hvor jeres andre gæster evt. kan overnatte. For at pladsen og caféen udelukkende er til jeres fest har vi en pladsleje pr. dag der varierer alt efter sæson.

Ønsker I at høre mere om hvad vi kan tilbyde, samt priser er I altid velkommen til at skrive til os på hello@ecobeachcamp.dk eller ringe på +45 5362 9876.

Bryllup på Bornholm Eco Beach Camp

“Vi elsker alt ved Eco Beach Camp…”

“Det var jo på Eco Beach Camp at Michael friede til mig, så for mig er det et meget romantisk sted, som jeg glæder mig til at besøge hver sommer.
Vi blev ret hurtigt enige om, at vi gerne ville holde en kærlighedsfest over nogle dage sammen med vores nærmeste venner og familie.
Vi elsker jo alt ved Eco Beach Camp – beliggenheden ved den smukke Balka Strand, afslappet luksus, kvalitet og fokus på det lokale. De store komfortable canvas telte, simpel og lækker økologisk mad og ikke mindst den fantastiske stemning ejerne og teamet står for. Min drøm var at blive gift i klitterne med bare tæer i sandet og blomster i håret – og her var de perfekte rammer for vores drømmebryllup.

Pladsen var vores fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag og alt klappede bare ❤️ Maden var fantastisk og betjeningen lige så dejlig. Vi vil gerne takke Alberte, Christina, Steffen og teamet for en fuldkommen uovertruffet indsats, opbakning og eksekvering over alle 3 dage. Tak for jeres generøse overskud og gode energi, som på alle måder var med til at fuldende vores kærlighedsfest. Your are the best ❤️”Eco Beach Camp

Vestre Strandvej 39, Balka
3730 Nexø - Bornholm

CVR: DK-37520713
Tel: +45 5362 9876

hello@ecobeachcamp.dk


© Eco Beach Camp. All rights reserved.