Skip to main content

Spørgsmål…?

Q: Check in – Check out?

A: Check-in er efter kl 14.30. Check-out er kl 10.30. Ankommer I senere end kl 18 til campen vil vi gerne vide det på forhånd, så vi kan sikre os at der er nogle til at tage imod jer.

Q: Er det tilladt at medbringe hund og kat?

A: Af hensyn til andre gæster og lovgivning på området, er det desværre ikke tilladt at medbringe husdyr.

Q: Hvor meget og hvor lidt – antal overnatninger?

A: Du kan vælge om du vil være hos os mellem 3 – 6 overnatninger – det er helt op til dig…skriv til os hvis du gerne vil blive længere

Q: Hvor kan man parkere sin bil?

Det er muligt at parkere gratis på den offentlige parkeringsplads der ligger på den anden side af campen. Der er ligeledes en cykelparkeringsplads lige ved campen.

Q: Må man ryge på campen?

A: Vores Camp er rygefrit, og det er derfor ikke tilladt at ryge på pladsen. 

Q: Er børn gratis?

A: Børn på 3 år eller derunder er gratis. Her skal I dog selv medbringe sengetøj, dyne og pude samt håndklæde. Børn over 3 år skal bookes som en voksen.

Q: Kan jeg give et gavekort til et ophold hos jer?

A: JA! Dejligt at du vil glæde nogen du holder af med et ophold hos os. Skriv til os på hello@ecobeachcamp.dk så sørger vi for at lave et fint gavekort du kan give i gave.

Q: Hvad hvis jeg kommer udenfor receptionens åbningstider?

A: Hvis du ankommer til pladsen efter kl 22:00, må du meget gerne ringe til os, eller sende en mail med ankomsttidspunkt. På den måde kan vi sørge for, at der er nogen til at tage imod dig/jer og byde velkommen.

Q: Kan man lave mad nogen steder på pladsen?

A: Ja det kan du tro. Vi har et naturkøkken med alt det basale udstyr samt kogeplus og ovn. Derudover er der fuld mulighed for at grille i vores udendørs lounge område.

Q: Hvad koster det at bo i telt?

A: Priserne afhænger af hvor mange I er, og hvor længe I ønsker at bo hos os. Du kan se priser og booke her.

Q: Er pladsen børnevenlig?

A: Vores lille campingplads er meget børnevenlig og vi er vilde med børn! Der er sand på pladsen med rig mulighed for at lege, bål til at lave snobrød og skumfiduser og spil samt spande og skovle der kan lånes i receptionen. Stranden er blot 30-50 meter fra pladsen og har ingen sten, der er lavvandet og livreddere i sommerperioden. Vi er blevet nævnt i en artikel af Børn i byen for familievenlig glamping i danmark som du kan læse mere om her.

Q: Hvordan opbevarer jeg mine værdigenstande?

A: Der er mulighed for at opbevare værdigenstande i din egen bankboks i teltet. 

Q: Kan man holde varme i teltene?

A: Danmark kan i nogle sommerperioder byde på kolde nætter, men vi har udstyret alle telte med gode dyner. Derudover er alle teltene udstyret med en varmeblæser. Vi anbefaler dog kun at bruge disse på de meget kolde aftner for at mindske unødvendig brug af el. Er man meget kuldskær anbefaler vi at medbringe uldundertøj.

Q: Hvad er Glamping?

A: Glamping er luksus camping og står for glamorous camping. Her skal du kun medbringe personlige egendele, resten klarer vi! Læs mere her.

Q: Er der wifi på Eco Beach Camp?

A: Egentlig synes vi jo der er så meget andet man kunne bruge tiden på – sove længe, nyde vandet, lære at surfe, læse en god bog, spise god mad, dyrke yoga, grille marshmellows på stranden, se film i vores strandbiograf… Men ja vi har wifi – du kan få koden i receptionen.

Q: Kan jeg opbevare ting på køl?

A: I vores køkken er der køleskabe. Derudover har vi også kasser for hvert telt, til opbevaring af tørvarer.

Q: Hvad serverer I i Cafe & Restauranten?

I vores Cafe kan du købe morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer hver dag mellem 8.30 – 16.00. Fra kl 17.00 serverer vi skøn aftensmad i bedste langbordsstil

Q: Kan jeg booke hele Campen?

A: Ja! Kontakt os endelig hvis du vil have campen helt for dig selv, til ferie, bryllup, events, fest, retreats eller lignende. Du kan læse mere om mulighederne for at leje hele campen her!

Q: Er der strøm og lys i teltene

A: Ja! Alle teltene er udstyret med strøm til normal opladning samt belysning til om aften – Har i mange devices der skal oplades, kan det være en god ide at have en stikdåse med.

Q: Hvad mener I med omtanke for naturen?

At have omtanke for naturen er en hjørnesten for Eco Beach Camp, og vi gør hvad vi kan for at være så grønne og økologiske som overhovedet muligt. Læs mere om vores engagement til at være plastfri og andre certificeringer. Vi skifter iøvrigt heller ikke håndklæder dagligt, men gør det gerne efter 3 dage hvis du ønsker det.

Q: Er der glamping andre steder på Bornholm?

A: Glamping er blevet utrolig populært over de sidste par år og det er ingen undtagelse for mulighederne for glamping på Bornholm. Du kan læse mere om glamping på Bornholm her.

Q: Hvilke seværdigheder er der tæt på pladsen?

A: Nexø har ikke nogle af de helt store turist attraktioner, men der ligger nogle rigtig fine områder rundt om pladsen, som er værd at tage et kig på! Du kan læse mere her.

Er du i tvivl om noget, eller har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hello@ecobeachcamp.dk

Eco Beach Camp

Vestre Strandvej 39, Balka
3730 Nexø - Bornholm

CVR: DK-37520713
Tel: +45 5362 9876

hello@ecobeachcamp.dk


© Eco Beach Camp. All rights reserved.