Spørgsmål…?

Q: Er det tilladt at medbringe hunde og katte?

A: Af hensyn til andre gæster og lovgivning på området, er det desværre ikke tilladt at medbringe husdyr.

Q: Er pladsen børnevenlig?

A: Vores lille campingplads er meget børnevenlig og vi er vilde med børn! Der er sand på pladsen med rig mulighed for at lege, bål til at lave snobrød og skumfiduser og spil samt spande og skovle der kan lånes i receptionen. Stranden er blot 30-50 meter fra pladsen og har ingen sten, der er lavvandet og livreddere i sommerperioden.

Q: Hvordan opbevarer jeg mine værdigenstande?

A: Der er mulighed for at opbevare værdigenstande i receptionen som er tilgængelige i tidsrummet 8:00-19:00.

Q: Kan man holde varme i teltene?

A: Det er ikke nogen hemmelighed at Danmark kan byde på kolde nætter, men vi har udstyret alle telte med gode dyner, og vil derudover sørge for enten varmedunke og eller mulighed for opvarmning af teltet! Er man meget kuldeskær anbefaler vi et sæt lange underbukser og undertrøje;)

Q: Er der wifi på Eco Beach Camp?

A: Ja altså egentlig synes vi jo der var så meget andet man kunne bruge tiden på – sove længe, nyde vandet, lære at surfe, læse en god bog, spise god mad, dyrke yoga, grille marshmellows på stranden, se film i vores strandbiograf… Men ja vi har wifi – du kan få koden i receptionen.

Q: Hvor meget og hvor lidt – antal overnatninger?

A: Du kan vælge om du vil være hos os 3 overnatninger eller flere – det er helt op til dig…

Q: Er der bad og toilet i teltene?

A: Nej desværre. Men til gengæld har du adgang til nyrenoverede toiletter og badefaciliteter ude og inde.

Q: Kan man lave mad nogen steder på pladsen?

A: Ja det kan du tro. Vi har et udendørs naturkøkken med alt det basale udstyr samt kogeplus og ovn. Derudover er der fuld mulighed for at grille i vores udendørs lounge område. Du behøver derfor ikke at medbringe noget til madlavningen.

Q: Kan jeg opbevare ting på køl?

A: Oh yes, I vores udekøkken er der køleskabe hvor hvert telt har sin egen hylde til madvarer der skal være på køl. Derudover har vi også kasser for hvert telt, til opbevaring af tørvarer.

Q: Hvad serverer I i Cafeen?

I vores Cafe kan du købe morgenmad, frokost, snacs og drikkevarer hver dag mellem 8.30 – 18.00. Se menuen her.

Q: Kan man parkere sin bil?

Ja det kan man. Parkering er gratis på den offentlige parkeringsplads der ligger på den anden side af Campen. Vi tilbyder også cykelparkering på selve Campen.

Q: Check in – Check out?

A: Check-in er efter kl 14.30. Check-out er kl 10.00. Hvis du ved du kommer sent til Campen vil vi gerne vide det.

Q: Kan jeg booke hele Campen?

A: Ja! Kontakt os endelig hvis du vil have Campen helt for dig selv til bryllup, events, fest, retreats eller lignende. Du kan læse mere om mulighederne for at leje hele Campen her!

Q: Er der strøm og lys i teltene

A: JA! Alle teltene er udstyret med strøm til normal opladning samt belysning til om aften – Har i mange devices der skal oplades, kan det være en god ide at have en stikdåse med.

Q: Er børn gratis?

A: Børn på 3 år eller derunder er gratis. Her skal i dog selv medbringe sengetøj, dyne og pude samt håndklæde. Børn over 3 år skal bookes som en voksen.

Q: Hvad mener I med bæredygtig?

Bæredygtighed er en hjørnesten for Eco Beach Camp, og vi gør hvad vi kan for at være så grønne og økologiske som overhovedet muligt. Læs mere om vores kommitment til at være plastfri og andre certificeringer her. Vi skifter iøvrigt heller ikke håndklæder dagligt, men gør det gerne efter 3 dage hvis du ønsker det.

Q:Hvad hvis jeg kommer udenfor receptionens åbningstider?

A: Hvis du ankommer til pladsen efter kl 18:00, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail med ankomsttidspunkt så vi kan sørge for at der er nogen til at tage imod dig/jer og byde velkommen når i ankommer.

Er du i tvivl om noget, eller har du andre spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på hello@ecobeachcamp.dk

Tilmeld vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af din
næste drømmeferie

Eco Beach Camp

Vi er Danmarks mindste campingplads med plads til kun 12 telte, og så ligger vi på en af Danmarks bedste strande – på Bornholm.

Kontakt

Vestre Strandvej 37-39, Balka
3730 Nexø - Bornholm

CVR: DK-37520713
Tel: +45 5362 9876

hello@ecobeachcamp.dk


© Eco Beach Camp. All rights reserved.