Spørgsmål…?

Q: Er det tilladt at medbringe hunde og katte?

A: Af hensyn til andre gæster og lovgivning på området, er det desværre ikke tilladt at medbringe husdyr.

Q: Er pladsen børnevenlig?

A: Vores lille campingplads er meget børnevenlig og vi er vilde med børn! Der er sand på pladsen med rig mulighed for at lege, bål til at lave snobrød og skumfiduser og spil samt spande og skovle der kan lånes i receptionen. Stranden er blot 30-50 meter fra pladsen og har ingen sten, der er lavvandet og livreddere i sommerperioden.

Q: Hvordan opbevarer jeg mine værdigenstande?

A: Der er mulighed for at opbevare værdigenstande i receptionen som er tilgængelige i tidsrummet 8:00-19:00. Samt i egen bankboks i teltet. 

Q: Kan man holde varme i teltene?

A: Danmark kan i nogle sommerperioder byde på kolde nætter, men vi har udstyret alle telte med gode dyner. Derudover er alle teltene udstyret med varmeblæsere. Vi anbefaler dog kun at bruge disse på de meget kolde aftner for at mindske unødvendig spild af el. Er man meget kuldskær anbefaler vi et sæt lange underbukser og undertrøje;)

Q: Er der wifi på Eco Beach Camp?

A: Egentlig synes vi jo der er så meget andet man kunne bruge tiden på – sove længe, nyde vandet, lære at surfe, læse en god bog, spise god mad, dyrke yoga, grille marshmellows på stranden, se film i vores strandbiograf… Men ja vi har wifi – du kan få koden i receptionen.

Q: Hvor meget og hvor lidt – antal overnatninger?

A: Du kan vælge om du vil være hos os 3 overnatninger eller flere – det er helt op til dig…

Q: Er der bad og toilet i teltene?

A: Nej desværre. Men til gengæld har du adgang til nyrenoverede toiletter og badefaciliteter både inde og ude.

Q: Kan man lave mad nogen steder på pladsen?

A: Ja det kan du tro. Vi har et naturkøkken med alt det basale udstyr samt kogeplus og ovn. Derudover er der fuld mulighed for at grille i vores udendørs lounge område. Du behøver derfor ikke at medbringe noget til madlavningen.

Q: Kan jeg opbevare ting på køl?

A: I vores køkken er der køleskabe hvor hvert telt har sin egen hylde til madvarer. Derudover har vi også kasser for hvert telt, til opbevaring af tørvarer.

Q: Skal jeg selv medbringe service hvis jeg vil lave min egen mad?

A: Slet ikke. Vores køkken er udstyret med store og små tallerkner, skåle, glas, krus og bestik.

Q: Hvad serverer I i Cafeen?

I vores Cafe kan du købe morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer hver dag mellem 8.30 – 18.00. servering af mad stopper kl. 16 og så har vi fællesspisning 3 gange om ugen. Se menuen her.

Q: Kan man parkere sin bil?

Ja det kan man. Parkering er gratis på den offentlige parkeringsplads der ligger på den anden side af campen. Der er ligeledes en cykelparkeringsplads lige ved campen.

Q: Check in – Check out?

A: Check-in er efter kl 14.30. Check-out er kl 10.30. Hvis du ved, at du kommer sent til campen vil vi gerne vide det.

Q: Kan jeg booke hele Campen?

A: Ja! Kontakt os endelig hvis du vil have campen helt for dig selv, til ferie, bryllup, events, fest, retreats eller lignende. Du kan læse mere om mulighederne for at leje hele campen her!

Q: Er der strøm og lys i teltene

A: Ja! Alle teltene er udstyret med strøm til normal opladning samt belysning til om aften – Har i mange devices der skal oplades, kan det være en god ide at have en stikdåse med.

Q: Er børn gratis?

A: Børn på 3 år eller derunder er gratis. Her skal I dog selv medbringe sengetøj, dyne og pude samt håndklæde. Børn over 3 år skal bookes som en voksen.

Q: Kan jeg give et gavekort til et ophold hos jer?

A: JA! Dejligt at du vil glæde nogen du holder af med et ophold hos os. Skriv til os på hello@ecobeachcamp.dk så sørger vi for at lave et fint gavekort du kan give i gave.

Q: Hvad mener I med omtanke for naturen?

At have omtanke for naturen er en hjørnesten for Eco Beach Camp, og vi gør hvad vi kan for at være så grønne og økologiske som overhovedet muligt. Læs mere om vores engagement til at være plastfri og andre certificeringer. Vi skifter iøvrigt heller ikke håndklæder dagligt, men gør det gerne efter 3 dage hvis du ønsker det.

Q:Hvad hvis jeg kommer udenfor receptionens åbningstider?

A: Hvis du ankommer til pladsen efter kl 18:00, må du meget gerne ringe til os, eller sende en mail med ankomsttidspunkt. På den måde kan vi sørge for, at der er nogen til at tage imod dig/jer og byde velkommen.

Er du i tvivl om noget, eller har du andre spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på hello@ecobeachcamp.dk

Tilmeld vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af din
næste drømmeferie

Eco Beach Camp

Vi er Danmarks mindste campingplads med plads til kun 12 telte, og så ligger vi på en af Danmarks bedste strande – på Bornholm.

Kontakt

Vestre Strandvej 37-39, Balka
3730 Nexø - Bornholm

CVR: DK-37520713
Tel: +45 5362 9876

hello@ecobeachcamp.dk


© Eco Beach Camp. All rights reserved.