Skip to main content

Presse og omtale

Bornholmsk Strandidyl

Maria Haarbye, Eurowoman

“I Nexø på Bornholm ligger Danmarks mindste campingplads, Eco Beach Camp, med plads til kun 12 glampingtelte på en af landets bedste strande, Balka Strand, hvor du vågner til havudsigt og bølgeskvulp. Er du smidig fra morgenstunden, kan du dyrke morgenyoga eller strandtræning efterfulgt af en afslappende massage, inden du spiser morgenmad på strandcafeen, der også serverer øens bedste kaffe, hvis de selv skal sige det. Alt er økologisk. Der er også naturkøkken med bål- og grillplads, så du kan grille pølser og riste skumfiduser. læs hele artiklen her.”

Reise Vergnügen

Charlott Tornow

“Jeg nå indrømme at Bornholm endnu ikke har vøret på mit kort efter længselsfulde destinationer… Men på grund af en sejltur, der skille starte i Gudhjem på Bornholm, ville jeg nogle dage i forvejen udforske øen… Så jeg begyndte at lede efter ekstraordinære overnatningssteder og stødte hurtigt på Eco Beach Camp på det sydøstlige Bornholm…. der ved første øjekast tryllebandt mig som solopgangen efter min første nat her” * Oversat fra tysk.

Læs hele artiklen her

Bornholm my Love

Steffi Schroeter

“Christina tog sig tid til mig, selvom hun virkelig havde meget at lave. Eco Beach Camp er trods alt den ENESTE strandbar på hele Bornholm. Ingen andre steder kan du sidde barfodet i sandt lige bag klitterne og nye en cappuccino eller en tapastallerken. Eller en af de hjemmelavede scores, cookies, en lækkert økologisk bolle med smør og ost eller en rugtoast. Bare fantastisk! “

*Oversat fra Tysk. Læs hele artiklen her

Mellem os i sommerlandet

Tv2 Bornholm

Tv2 Bornholm var forbi vores lille plads, i juli 2021 – hvor vi fik lov til at fortælle lidt om vores oase, Glamping, faciliteter og de smukke omgivelse.

Se hele udsendelsen her: Indslaget om Eco Beach Camp starter 12:48

Eco Beach Camp

Vestre Strandvej 39, Balka
3730 Nexø - Bornholm

CVR: DK-37520713
Tel: +45 5362 9876

hello@ecobeachcamp.dk


© Eco Beach Camp. All rights reserved.