Glamping!

Glamping – luksus i naturen

 

Eco Beach Camp er Danmarks mindste campingplads, med kun 17 teltpladser og så ligger vi på en af Bornholms bedste strande, Balka Strand.
Vi elsker lyden af bølgerne, svalernes kvidren og sandet mellem tæerne. Og forhåbentlig skal vi have lange varme lyse nætter…

Glamping in the dunes

2 personer, 3 dage

3.600 dkk

 

Helt tæt på vandet

Ekstra luksus med udsigt til vandet. Kom kun med det mest nødvendige – vi sørger for alt andet. Et smukt canvas telt på 20 kvm, senge, dejlige dyner med lækkert sengetøj, håndklæder og hygge. Så bliver det ikke lettere…Der kan redes op til 4 personer i hvert telt.

Glamping

2 personer, 3 dage

3.000 dkk

 

Ren afslapning i naturens omgivelser

Kom kun med det mest nødvendige – vi sørger for alt andet. Et smukt canvas telt på 20 kvm, senge, dejlige dyner med lækkert sengetøj, håndklæder og hygge. Så bliver det ikke lettere…Der kan redes op til 4 personer i hvert telt.

 

 Cozy Glamping

2 personer, 3 dage

2.250 dkk

 

Intim Glamping for 2

Med vores nye koncept kan i bo i et smuk kanvas telt som vores klassiske Glamping telte men på lidt mindre plads, 10 kvm2. Disse telte er perfekte til to hvor less is more. Teltene har senge, dejlige dyner med lækkert sengetøj, håndklæder og hygge. Så bliver det ikke lettere…

Bo helt som det passer dig

Vi har skønne badefaciliteter, et smagfuldt naturkøkken (ovn, komfur, køleskab, håndvask og det mest basale kogegrej) bygget af vores dejlige Naver Roland, lounge med bål- og grill plads samt rig mulighed for utallige grillaftener under stjernerne. I receptionen har vi Petangue og Kongespil samt bytte bøger og brætspil.

På stranden kan du  dyrke morgenyoga og strandtræning eller gå amok i bølgerne med surf, kajak eller paddle og 500 meter fra pladsen kan du leje cykler, så der er rig mulighed for at opleve Bornholm og alle dens herligheder.

Vi serverer byens bedste kaffe, snacks og kolde drikke fra vores lille strandcafe. Her kan du også købe lækker økologisk morgenmad og frokost eller nyde det forhåbentlige gode vejr med en is eller et glas vin.

Lad os holde dig opdateret


    OK