Skip to main content

Glamping på stranden

Vores telte 

På Eco Beach Camp kan I indlogere jer i et af vores 12 canvastelte – alle placeret i sandet, mellem marehalm, himmel og hav. Vi har to kategorier, Glamping in the Dunes og Classic. Alle vores telte er ens – det er kun placeringen på pladsen der er forskellige. Med Glamping in the Dunes ligger du oppe i klitterne med udsigt til vandet, i Classic er du i læ af klitterne, i hjertet af campen og tæt på vores fælles faciliteter. Vågn op til bølger og svalesang i de store 21 kvm telte med plads til 4 personer. Teltene er indrettet med alt du skal bruge. Gode senge, økologiske sengetøj og håndklæder. Opevaring til tøj, spejl, saftyboks, lys, strøm, varme. Vi har tilføjet ekstra hygge med små kurve, tæpper og puder. Der kan bo op til 4 personer i teltene. Børn på 3 år og derudover er gratis. Til børnene bedes i selv medbringe sengelinned, dyne og håndklæde. 

Vi håber meget på at se jer til sommer!

Kærligst Alberte og resten af Eco Beach Camp teamet

Her skal du bo

Hvad er glamping?

Er du ikke helt sikker på hvad glamping er eller hvorfor det mon hedder glamping? Om der er forskellige former for glamping og hvilken slags du kan finde hos os? Vi har lavet en side hvor du kan bliver klogere på denne ferieform som i høj grad er tronet frem de sidste par år.

Seværdigheder på Bornholm

Vi har samlet en masse seværdigheder rundt omkring Bornholm. Alt fra de klassiske “must see” til små unikke perler der ikke er helt så besøgt og som ligger tæt på pladsen. Vi spænder over underholdning som minigolf, arkitektur, gastronomi, keramik, naturoplevelser og meget mere.

Har du spørgsmål?

Vi har lavet en lille Q&A med svar på nogle af de spørgsmål vi får flest af.
Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os hvis du ikke finder svar på det du søger eller har uddybende spørgsmål.  
Telefon +45 5362 9876 eller mail hello@ecobeachcamp.dk.

Eco Beach Camp

Vestre Strandvej 39, Balka
3730 Nexø - Bornholm

CVR: DK-37520713
Tel: +45 5362 9876

hello@ecobeachcamp.dk


© Eco Beach Camp. All rights reserved.