Skip to main content

Glamping på stranden

Vores telte 

På Eco Beach Camp kan I bo i et af vores 13 smukke økologiske canvastelte – alle placeret i sandet, mellem marehalm, himmel og hav. Vi har to kategorier, Dunes og Classic. Alle vores telte er ens – det er kun placeringen på pladsen der er forskellige. Med Dunes bor du oppe i klitterne med udsigt til vandet, i Classic er du i læ af klitterne, i hjertet af campen og tæt på vores fælles faciliteter. Vågn op til bølger og svalesang i de store 21 kvm telte med plads til 4 personer. Teltene er indrettet med alt du skal bruge. Gode senge, økologiske sengetøj og håndklæder. Opevaring til tøj, spejl, saftyboks, lys, strøm, varme. Vi har tilføjet ekstra hygge med små kurve, tæpper og puder. Der kan bo op til 4 personer i teltene. Børn på 3 år og derudover er gratis. I har jeres eget tørrestativ ude samt et loungesæt. 

Vi håber meget på at se jer til sommer!

Kærligst
Eco Beach Camp teamet

Et kig indenfor

Hvad er glamping?

Er du ikke helt sikker på hvad glamping er eller hvorfor det mon hedder glamping? Om der er forskellige former for glamping og hvilken slags du kan finde hos os? Læs mere om denne ferieform som er blevet meget populær.

Seværdigheder på Bornholm

Vi har samlet nogle af vores yndlings seværdigheder fra Bornholm. Alt fra de klassiske “must see” til små unikke perler der ikke er helt så besøgt og som ligger tæt på pladsen. Læs mere om arkitektur, gastronomi, keramik, naturoplevelser, minigolf og meget mere.

Har du spørgsmål?

Vi har lavet en lille Q&A med svar på nogle af de spørgsmål vi får flest af. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os hvis du ikke finder svar på det du søger eller har uddybende spørgsmål.  
Telefon +45 5362 9876 eller mail hello@ecobeachcamp.dk.

Eco Beach Camp

Vestre Strandvej 39, Balka
3730 Nexø - Bornholm

CVR: DK-37520713
Tel: +45 5362 9876

hello@ecobeachcamp.dk


© Eco Beach Camp. All rights reserved.