Hvordan vil du bo ?

Dunes, Classic eller Cozy...?

Glamping. Luksus i naturen.

 

Eco Beach Camp er Danmarks mindste campingplads, med kun 12 teltpladser indrettet med stil og hyggelig stemning. Vi ligger i Nexø, Bornholm på en af Danmarks bedste strande, nemlig Balka Strand.
Vi elsker lyden af bølgerne, svalernes kvidren og sandet mellem tæerne. Og forhåbentlig skal vi have lange varme lyse nætter…

Glamping in the dunes

2 personer, 3 overnatninger

3.600 dkk

 

Helt tæt på vandet

Ekstra luksus med udsigt til vandet. Kom kun med det mest nødvendige – vi sørger for alt andet. Et smukt canvas telt på 21 kvm, senge, dejlige dyner med lækkert sengetøj, håndklæder og hygge. Så bliver det ikke lettere…Pris for ekstra opredning pr. nat 450 Dkk og der kan redes op til 4 personer i hvert telt

Glamping

2 personer, 3 overnatninger

3.000 dkk

 

Ren afslapning i naturens omgivelser

Kom kun med det mest nødvendige – vi sørger for alt andet. Et smukt canvas telt på 21 kvm, senge, dejlige dyner med lækkert sengetøj, håndklæder og hygge. Så bliver det ikke lettere…Pris for ekstra opredning pr. nat 400 Dkk og der kan redes op til 4 personer i hvert telt.

 

 Cozy Glamping

2 personer, 3 overnatninger

2.700 dkk

 

Intim Glamping for 2

Med vores nye koncept kan i bo i et smuk kanvas telt som vores klassiske Glamping telte men på lidt mindre plads, 20 kvm2. Disse telte er perfekte til to hvor less is more. Teltene har senge, dejlige dyner med lækkert sengetøj, håndklæder og hygge. Så bliver det ikke lettere…

Mere end bare lækre telte

Vi har skønne badefaciliteter, et smagfuldt naturkøkken, loungeområde med bål- og grill plads samt rig mulighed for utallige grillaftener under stjernerne.

På stranden kan du dyrke morgenyoga og strandtræning eller gå amok i bølgerne med surf, kajak eller paddle og 500 meter fra pladsen kan du leje cykler, så der er rig mulighed for at opleve Bornholm og alle dens herligheder.

Vi serverer byens bedste kaffe, snacks og kolde drikke fra vores lille strandcafe. Her kan du også købe lækker økologisk morgenmad og frokost eller nyde det forhåbentlige gode vejr med en is eller et glas vin.

OK