Events – Book hele campen

De perfekte rammer til et unikt Event

I Juni måned og fra den 15. August – 15. September er det muligt at leje hele Eco Beach Camp – helt for dig selv. Til en tur med vennerne, et uforglemmeligt bryllup i vandkanten, workshops, teambuilding …. kun fantasien sætter grænser.
Overnatning for 45 +

Vores smukke glamping telte har plads til 4-5 personer pr. telt og vi sørger for alt det praktiske – I skal bare sørge for personlige ejendele

Forplejning

Fra vores skønne Cafe kan vi sørge for sund og økologisk forplejning til jeres arrangement. Vi bruger lokale råvarer og kan tilrette en pakke efter jeres smag

Faciliteter

Lejer I hele pladsen står alle fællesfaciliteter til jeres rådighed. Køkken, bålpladser, loungeområde med plads til 50 personer og selvfølgelig toilet og badefaciliter

Aktiviteter

Vi kan hjælpe eller facilitere en lang række spændende aktiviteter for krop og sjæl. Yoga, dans, meditation, vandre- og sanketure, vandsport, keramik, blomsterbinding mm.

De perfekte rammer til et unikt Event

I Juni måned og fra den 15. August – 15. September er det muligt at leje hele Eco Beach Camp – helt for dig selv. Til en tur med vennerne, et uforglemmeligt bryllup i vandkanten, workshops, teambuilding …. kun fantasien sætter grænser. Vi elsker lyden af bølgerne, svalernes kvidren og sandet mellem tæerne og håber at du på Eco Beach Camp kan nyde nogle dejlige afslappende og sunde dage. Vi tilstræber størst mulig bæredygtighed og alt hvad vi bruger og serverer er økologisk.

Vi er klar til at skabe et uforglemmeligt ophold til jer direkte på noget af Danmarks og måske verdens bedste strand (ifølge Lonely Planet 2021).

Kontakt os på hello@ecobeachcamp.dk

 

Tilmeld vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af din
næste drømmeferie

Eco Beach Camp

Vi er Danmarks mindste campingplads med plads til kun 12 telte, og så ligger vi på en af Danmarks bedste strande – på Bornholm.

Kontakt

Vestre Strandvej 37-39, Balka
3730 Nexø - Bornholm

CVR: DK-37520713
Tel: +45 5362 9876

hello@ecobeachcamp.dk


© Eco Beach Camp. All rights reserved.