Skip to main content

Cafe & Restaurant

Økologisk Cafe og Restaurant

Selvom vores lille økologiske cafe er gemt lidt væk inde på pladsen, er alle velkommen uanset om man bor på pladsen eller ej. Vi har en daglig menu til morgenmad, frokost og aften, hvor kvalitet og økologi er i fokus. Derudover tilbyder vi også et udvalg af snacks, kaffe, is og drinks.

Hver aften har vi langbordsmiddag – med alt det bedste fra sæsonen. Vores langbordsmiddage er kreeret af Marcel og Felix, der er kokke på Kadeau. Bor du hos os er morgen- og aftensmad inkluderet i prisen. Kommer du som gæst udefra, kan reservationer foretages ved at klikke nedenfor.

En hyggelig atmosfære

Ude foran vores cafe og restaurant har vi borde med parasoller samt et dejligt loungetelt, hvor man kan sidde og nyde sin mad og drikkevarer. Man er selvfølgelig også meget velkommen til at tage sine forfriskninger med ned på stranden.

Vi har åbent hver dag fra kl. 8:30 – 22:00 i perioden d. 24 juni – 22 august 2024.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Yoga & God kaffe

Udover friskbagte morgenboller og snurre, har vi også yoga hver morgen, hele sommeren! Du skal blot møde op i vores café, betale for din time, og nyde en dejlig yoga time med vores dygtige instruktør Sabrina. Du kan læse mere om yoga og gode aktiviteter for krop og sjæl her.

Da vi er en lille cafe, og det eneste sted på Balka strand hvor man kan købe en is eller en god kop kaffe, kan vi på varme solskinsdage have travlt. Vi håber at kunne byde en masse af jer velkommen til sommer! Enten til morgenyoga, en is eller en god kop kaffe i morgensolen.

Eco Beach Camp

Vestre Strandvej 39, Balka
3730 Nexø - Bornholm

CVR: DK-37520713
Tel: +45 5362 9876

hello@ecobeachcamp.dk


© Eco Beach Camp. All rights reserved.