Skip to main content

Café & Strandbar

Økologisk Cafe og Restaurant

Selvom vores lille økologiske cafe er gemt lidt væk inde på pladsen, er alle velkommen uanset om du bor på pladsen eller ej. Vi har et lille, men nøje udvalgt, menukort til morgenmad, frokost, snacks, kaffe, is, drinks hvor kvalitet og økologi har fokus. Hver aften har vi langbordsmiddag – med alt det bedste fra sæsonen. Bor du hos os er morgen- og aftensmad inkluderet i prisen. Som gæst udefra kan du booke online.

Har du lyst til at se en lille hyggelig video fra vores cafe og plads? Klik her.

Vores menukort varierer løbende men du kan altid få en god og sund morgenmad efter din morgendukkert. Hansen is dagen lang. Varme toasts eller hjemmelavet humus. En kop god kaffe og friske cookies eller kold vin og snacks. Og så selvfølgelig den perfekte langbordsmiddag at slutte dagen på.

En hyggelig atmosfære

Ude foran vores café har vi 3 borde med parasoller samt et dejligt lounge telt, hvor I kan sidde og nyde jeres mad. Man er selvfølgelig også meget velkommen til at tage sine forfriskninger med ned på stranden. Her håber vi at vores gæster vil benytte sig at de offentlige skraldespande, så vi ikke skader vores fine natur. På pladsen forsøger vi at affaldssortere så meget som muligt, og opfodre ligeledes vores gæster til at være opmærksomme på sorteringsmulighederne på pladsen. Sammen kan vi nemmere gøre en forskel! 

Vi har åbent hver dag fra kl. 8:30 – 22:00 i perioden d. 24 juni – 22 august 2024.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Yoga & God kaffe

Udover friskbagte morgenboller og snurre, har vi også yoga hver morgen, hele sommeren! Du skal blot møde op i vores café, betale for din time, og nyde en dejlig yoga time med vores dygtige instruktør Sabrina. Du kan læse mere om yoga og gode aktiviteter for krop og sjæl her.

Da vi er en lille cafe, og det eneste sted på Balka strand hvor man kan købe en is eller en god kop kaffe, kan vi på varme solskinsdage have travlt. Det er vi utrolige glade for, men det betyder også at vi nogle dage har lang ventetid på maden eller helt er udsolgt. 

Vi håber at kunne hilse på en masse af jer til sommer! Enten til morgenyoga, en is eller en god kop kaffe i morgensolen. 

Vores økologiske menu

Morgenmad: 

Yoghurt med hjemmelavet granola og friske bær
Blødkogt æg & ristet rugbrød
Kardemommesnurrre
Scones
Frugtsalat
Boller med smør & ost

Frokost:

Toast (chorizo eller parmaskinke)
Rugbrødssandwich (laks eller Chorizo)
Kold gazpacho med knas
Perebygsalat
Hummus med brød
Forskelligt udvalg fra Fangst

Søde sager og snacks:

Forskellige Hansens is 
(vegansk & m. mælk)
Cookies
Dagens kage 
Oliven 
Saltede mandler

Drikkevarer:

Kaffe & the
Fadøl fra Svaneke
Noda 
Bornholms most
Fritz
Rose, hvidvin & rødvin

Eco Beach Camp

Vestre Strandvej 39, Balka
3730 Nexø - Bornholm

CVR: DK-37520713
Tel: +45 5362 9876

hello@ecobeachcamp.dk


© Eco Beach Camp. All rights reserved.