Bookingbetingelser

Bestilling

Du betaler for dit ophold når du booker hos Eco Beach Camp. Reservation er først gældende når betaling er registeret på Eco Beach Camps bankkonto.

 

Rengøring

Rengøring af køkken og bad/toilet bliver varetaget af Eco Beach Camp, men du skal til enhver tid sørge for at rydde op efter dig og efterlade alt som du gerne selv vil modtage det. Evt. nødvendig rengøring vil blive udført for din regning.

 

Afbrudt ophold

Såfremt hele reservationsperioden ikke udnyttes evt. på grund af for sent fremmøde, eller ved afrejse før tid, sker der ingen refundering.

 

Betalingsmuligheder

Vi tager imod Visa Dankort og Mobilepay.

 

I tilfælde af nedlukning

Skulle vi stå i den uheldige situation at Danmark er lukket ned til sommer og vi derfor ikke har mulighed for at åbne pladsen vil der blive udstedt et tilgodebevis på opholdet, som kan bruges når der åbnes op igen. Dette er ikke tilfældet ved nedlukning af sverige, da vi forhåbentligvis i Danmark fortsat kan kører igennem ved fuld Bornholm-transit. Er dette ikke tilfældet henviser vi til alternative transport muligheder, fx. Køge færgen, fly mm. Se evt. vejvisning og transport her.

 

Afbestilling

>30 dage forud for ophold: Fuld refundering
30-22 dage forud for dit ophold: 75% af din booking refunderes.
21-15 dage forud for dit ophold: 50% af din booking refunderes.
14-8 dage forud for dit ophold: 25% af din booking refunderes.
7-0 dage forud for dit ophold: Din bestilling er tabt og refunderes ikke.

Afbestilling sker på Ecobeachcamp.dk/Booking og ellers er du velkommen til at kontakte os på + 45 53 62 98 76

Du kan tegne en afbestillingsforsikring hos dit eget forsikringsselskab der dækker tab pga. eventuel pludselig opstået sygdom eller lignende.

Ved ophold på pladsen skal campingreglementet overholdes, og camp chefens anvisninger følges. Hvis ikke dette overholdes kan det medføre bortvisning fra pladsen og opholdet betragtes hermed som annulleret.

Ved eventuelle overensstemmelser gælder dansk rets almindelige regler og eventuelle tvister skal afgøres i Rønne ret.

Alle priser er inkl. 25% moms.

OK