Skip to main content

Omtanke for naturen

Side 1 af 2

Kære gæst, mange tak for at du interesser dig for os og vores vision omkring hvad vi kan gøre for at imødekomme en grønnere tilgang til livet.

Eco Beach Camp er en levendegørelse af en drøm – at tage et skridt mod en verden hvor vi ænser naturen, os selv og hinanden.

At det lige skulle blive på Balka strand, Bornholm, at drømmen skulle udleves, er ikke en tilfældighed. Vi elsker Bornholm og alt hvad øen har at byde på! 

Derfor er det også naturligt for os at værne om det naturskønne og unikke som Bornholm består af. 

Vi sørger for at få vores produkter fra lokale, samt fra producenter, der overholder lov om bæredygtighed, hvad end om det det er byggematerialer eller fødevarer.

Caféen, toiletbygningen, udekøkkenet, trædækket og træmøblerne, stammer fra Østermarie Trælast,og er af sorten Douglas Gran. Træ er et materiale som binder en masse CO2, og det har en lang række fantastiske egenskaber som gør det meget interessant at bygge med. Vi er opmærksomme på, at det skal behandles ordentligt så det ikke degraderer og frigiver den bundne CO2. Alt er bygget af vores meget dygtige naver Roland, som også er lokal og nogle gange at finde på pladsen.I vores lille café forsøger vi så vidt muligt at drive økologisk, lokalt eller nationalt, så vi undgår lange transportafstande, samt unødvendig emballering af fødevarerne.

Eco Beach Camp

Vestre Strandvej 39, Balka
3730 Nexø - Bornholm

CVR: DK-37520713
Tel: +45 5362 9876

hello@ecobeachcamp.dk


© Eco Beach Camp. All rights reserved.