Skip to main content

Hammershus

Historiske ruiner

Hammershus er en imponerende borg beliggende på Bornholms nordvestkyst. Det er den største borg i Nordeuropa, og dens imponerende ruiner er en af de største turistattraktioner på Bornholm. Hammershus blev bygget i 1200-tallet af danske konger, og borgen blev brugt som et magtcenter for Bornholm i middelalderen.

Hammershus ligger på en klippe ud til havet og er omgivet af dramatiske landskaber. Det er en fascinerende bygning, der har overlevet i mere end 700 år og har været vidne til mange historiske begivenheder.

Borgen blev bygget af granitsten, og dens massive mure og tårne er stadig imponerende at se i dag. Hammershus var kendt for at være et stærkt fæstningsværk og var en vigtig del af Bornholms forsvar i middelalderen. Borgen havde mange funktioner gennem tiden – det blev brugt som fængsel, som garnison, og også som en form for handelscentrum.

Hammershus I dag

I dag er Hammershus en af de mest populære turistattraktioner på Bornholm, og besøgende kan udforske borgens ruiner og nyde den storslåede udsigt over havet og landskabet. Der er også et besøgscenter på stedet, hvor besøgende kan lære mere om borgens historie og betydning.

Derudover er der mange vandrestier i området omkring Hammershus, som er populære blandt turister. Det er en god idé at tage en tur i området, så man kan se alle de forskellige aspekter af borgen og dens omgivelser.

Alt i alt er Hammershus en fascinerende attraktion, der giver besøgende et indblik i Bornholms historie og betydning. Det er et must-see for enhver, der besøger øen og ønsker at lære mere om dens rige kultur og historie.

Eco Beach Camp

Vestre Strandvej 39, Balka
3730 Nexø - Bornholm

CVR: DK-37520713
Tel: +45 5362 9876

hello@ecobeachcamp.dk


© Eco Beach Camp. All rights reserved.