Skip to main content

Faciliteter på pladsen

Toilet & badehus

I vores fælles badehus finder du 5 toiletter, 3 brusere og 2 håndvaske. Vi har udstyret badehuset med lækre og økologiske produkter fra Rudolph Care, og der er selvfølgelig både varmt og koldt vand. Alle bruserne har en lille hylde og en knage så du kan have personlige ejendele med ind i badet. Vi har ligeledes lavet et kombineret toilet og bad hvor der er lidt mere plads. Dette er især familier med små børn der skal hjælpes i bad glade for. Ude foran badehuset har vi sat to udendørsbrusere med koldt vand, så du kan skyllet sandet af efter en tur på stranden, eller hvis du bare har brug for et koldt brus. 

Køkken 

Har du lyst til selv at lave mad når du bor på pladsen er der rig mulighed for dette. Vi har nemlig lavet et køkken med ovn, komfur og køleskabe. Derudover er køkkenet udstyret med de mest basale køkkenredskaber som gryder, pander, skåle, bestik, service, glas, kopper og selvfølgelig viskestykker og klude til at gøde rent. Hvert telt har sin egen hylde de kan bruge i køleskabet, samt en kasse til opbevaring af tørvarer som havregryn, kiks eller rugbrød. Køkkenet bliver gjort rent dagligt, men vi beder vores gæster om at efterlade det som de gerne selv vil modtage det. Det er et fælles køkken og der skal være plads til alle. 

Grill & bålhygge

Centralt på pladsen ligger vores lille hyggelige bålplads. Vi har indrettet området med to bålfadet, så der er rig mulighed for at samles om varmen når mørket falder på. Bålfadende er special designet af vores smed Michl og er lavet af gamle traktorfælge. Kanterne på bålfadet kan bruges til at hvile snobrødspinden og så er der en rist med mulighed for at grille, enten over åben ild eller med kul i bakken ved siden af. Vores gæster må gerne selv tænde bål, men det er vigtigt at orientere sig om reglerne for båloptændning der hænger i fælleskøkkenet. Derudover skal bålet slukkes når det forlades. 

Yoga hver morgen

Der er næsten ikke noget bedre end at gøre noget godt for sig selv, og få en god start på dagen. Hver morgen kan du dyrke yoga på stranden til lyden af bølgernes brusen og fuglene der kvidre. Du kan være med til yoga uanset om du bor på pladsen eller ej. Det koster 80 kr. for udefrakommende og 60 kr. for gæster af pladsen. Har du ikke selv en yogamåtte kan du låne en af os i caféen. 

Læs mere 

Cafe & strand bar

På pladsen har vi selvfølgelig også vores lille økologiske café. Her kan du få en god kop kaffe, morgenmad, frokost eller snacks, hver dag mellem 8:30 – 18:00. Derudover har vi et udvalg af rudolph Care produkter samt bade- og træningstøj fra Copenhagen Cartel og lidt lette sommer styles fra Rabens Saloner. Caféen er for alle, også gæster der ikke bor på pladsen, og man er altid velkommen til at hænge ud i vores loungeområde ved siden af caféen. Vi laver også aftensmad 3 dagen om ugen, her skal I huske at tilmelde jer.  

Læs mere 

Loungeområder

Vi har opstillet to overdækkede loungeområder på pladsen. Det ene ligger i hjertet af pladsen ved siden af vores cafe med massere af borde og bænke. Det andet område ligger lidt længere væk fra fællesfaciliteterne, hvor der er mere roligt. I begge er der rig mulighed for at spise, spille kort, arbejde remote eller bare nyde skyggen mens solen skinner. Foran loungetelte har vi ligeledes indrettet med lænestole hvis du hellere vil slappe af i solen.

Spil & leg

Eco Beach Camp ligger i det bløde sand fra Balka strand, det er derfor den perfekte legeplads for de mindste i familien. Vi har spande og skovle ved caféen som er til fri afbenyttelse på pladsen. Derudover har massere af spil som kan lånes inde i caféen, herunder stigegolf, kongespil, petanque, yatzy, kortspil og backgammon. Derudover kan du leje paddleboards og så er der selvfølgelig også wifi på pladsen. 

Eco Beach Camp

Vestre Strandvej 39, Balka
3730 Nexø - Bornholm

CVR: DK-37520713
Tel: +45 5362 9876

hello@ecobeachcamp.dk


© Eco Beach Camp. All rights reserved.