Skip to main content

Lidt om glamping

Glamping er de sidste 10 år virkelig blevet en populær måde at holde ferie på i Danmark og det forstår vi godt! Vi synes glamping er det bedste af begge verdener, men hvad er glamping egentlig og hvad betyder glamping?

Hvad er glamping? 

Glamping er den perfekte kombination af at være tæt på naturen, men uden at gå på kompromis med det luksuriøse. Og det er nettop denne kombination der har skabt ordet. Glamping er nemlig en sammensætning af glamourous camping. 

Hos Eco Beach Camp har vi skabt en luksus glamping plads med 21 kvm store bomuldstelte. De er alle indrettet med alt du har brug for, til en dejlig afslappende ferie. Gode senge og dyner, med økologisk sengetøj og håndklæder, gulvtæpper og belysnings, samt spejl, safetyboks, pyntepuder, opbevaring til tøj og varmeblæser til de kolde dage. Alt sammen for at skabe en afslappende og hyggelig atmosfære til en dejlig ferie. 

Hvem kan tage på glamping?

Glamping er kort sagt for ALLE! Store som små, unge som gamle, par, familier med små og store børn, alenerejsende eller venner. Hos Eco Beach Camp gør vi en stor dyd ud af, at der skal være plads til alle. Vi har især mange par der nyder de romantiske omgivelser, med mulighed for lange gåture på strande, solopgang, eller blot alenetid sammen væk fra hverdagen. Vi har dog også glæden af at byde rigtig mange børnefamilier velkommen hos os. Hele pladsen er stort set dækket af sand, hvilket for mange børn er en drøm, da de bor i en sandkasse. Vi har strandlegetøj på pladsen og Balka strand, som pladsen ligger ved, er meget børnvenlig. Der er ingen sten i sandet eller i vandet, der er lavvandet, der er pålandsvind, og så er der livreddere på stranden om sommeren. Børn i byen har lavet en artikel med familievenlige glampingsteder i Danmark, hvor vi blandt andet bliver nævnt. Den kan du læse her.

Eco Beach Camps glamping historie 

Da vi første gang åbnede Eco Beach Camp for den første sæson i 2016, var vi faktisk de allerførste i Danmark der bragte glampingkonceptet til livs. Dengang var konceptet noget anderledes end det er i dag men vi havde stadig glampingideen. Her havde vi 5-6 beduinertelte med senge, dyner, håndklæder, lys og opbevaring. Vi var desværre nødt til at lukke ned i en periode, da vores meget skønne placering, lige ved vandet, desværre også kommer med mange regler, fordi vi ligger inden for strandbeskyttelseslinjen. Men trods bump og en nedlukning på en længere periode, åbnede vi op igen i 2020 med et nyt koncept, og en passion om at gøre Eco Beach Camp til en lille unik perle inden for glamping i Danmark. 

Unikke oplevelser

Vi forsøger hele tiden at forbedre os og bestræber os på at gøre hvert eneste ophold til noget særligt. 
I 2022 blev det muligt at leje hele Eco Beach Camp til bryllupper, event, fester eller teambuilding og vi afholdte vores allerførste bryllup! Har du lyst til at vide mere om muligheden for at leje hele pladsen? Så klik her. 

Eco Beach Camp

Vestre Strandvej 39, Balka
3730 Nexø - Bornholm

CVR: DK-37520713
Tel: +45 5362 9876

hello@ecobeachcamp.dk


© Eco Beach Camp. All rights reserved.