Aktiviteter for krop & sjæl

Plads og tid til ro

Ferie er en oplagt mulighed for at komme ned i gear, finde ro og bare slappe af og nyde tilværelse. Hos Eco Beach Camp har vi mere end bare lækre telte. Vi håber at vores lille oase inviteret til ren afslapning, at sætte farten ned og være tilstede i nuet. Hvordan gør man så det?

Skønne ting du kan gøre for dig selv

Nyd stranden, klitterme vandet og den smukke natur vi er omgivet af på pladsen. Læg telefonen lidt væk og forsøg at koble af med en god bog eller en tur i vandet. Læs en bog i skyggen eller var kreativ ved at tegne, male, hækle, strikke, bygge sandslotte eller lave mad – kun fantasien sætter grænser. Drik en god kop the eller kaffe, stå tidligt op til solopgang, sid og kig på mennekser i caféen, eller tillad dig selv at lave ingenting. Lav bål under åben himmel og grill skumfiduser pølser og snobrød. Hent spil i caféen, vi har både, petangue, mikado, kortspil, strandlegetøj, backgammon. Dette er nogle af de ting vi selv sætter stor pris på i de danske sommermåneder på stranden. Men udover alle de skønne ting man kan foretage sig på pladsen har vi også samlet en række aktiviteter for krop og sjæl herunder yoga, vandsport, spil og leg og skønne natur seværdigheder tæt på pladsen. Klik på billederne for at læse mere om de forskellige aktiviteter.

Yoga på stranden Balka Bornholm
Yoga hver morgen på stranden
Seværdigheder tæt på pladsen
Paddleboard og vandsport
Vandsport i forhaven

Tilmeld vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af din
næste drømmeferie

Eco Beach Camp

Vi er Danmarks mindste campingplads med plads til kun 12 telte, og så ligger vi på en af Danmarks bedste strande – på Bornholm.

Kontakt

Vestre Strandvej 37-39, Balka
3730 Nexø - Bornholm

CVR: DK-37520713
Tel: +45 5362 9876

hello@ecobeachcamp.dk


© Eco Beach Camp. All rights reserved.