Skip to main content

Surfing

Surfing på solskinsøen

Bornholm er en populær destination for surfere, og der er flere steder på øen, hvor man kan surfe.

En af de mest populære strande for surfing på Bornholm er Balka Strand, som ligger på østkysten af øen. Balka Strand har en lang sandstrand og gode bølger, som gør det til et perfekt sted for både begyndere og erfarne surfere.

En anden populær strand for surfing er Dueodde Strand, som også ligger på østkysten af øen. Dueodde Strand har en lang sandstrand og gode bølger, men det kan være lidt mere udfordrende at surfe her på grund af de stærke strømme og vindforhold.

En tredje mulighed er Hullehavn, som er en lille havn på vestkysten af øen. Hullehavn er kendt for sine store bølger og stærke vindforhold, og det er et godt sted for erfarne surfere.

Udover disse tre steder er der også andre mindre kendte steder på øen, hvor man kan surfe. Det er vigtigt at være opmærksom på vind- og strømforholdene, da de kan være udfordrende på nogle af stederne.

Hvis du er interesseret i at surfe på Bornholm, kan du undersøge surf-skoler på øen, som tilbyder kurser og leje af udstyr. Surfskolerne kan også give dig information om de bedste steder at surfe afhængigt af dit erfaringsniveau og de aktuelle forhold.

Eco Beach Camp

Vestre Strandvej 39, Balka
3730 Nexø - Bornholm

CVR: DK-37520713
Tel: +45 5362 9876

hello@ecobeachcamp.dk


© Eco Beach Camp. All rights reserved.