Skip to main content

Find os

Sådan finder du vej

Bornholm er en fantastisk ferieø, og har fået navnet solskinsøen af en grund. Tiden står næsten stille på øen om sommeren, og med en masse solskinstimer, er der ikke noget at sige til at det er en populær feriedestination i sommerhalvåret. Der er mange forskellige måder at komme til Bornholm på. Vi har lavet en lille oversigt over de forskellige muligheder. Er du i tvivl eller har brug for hjælp, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi så godt vi kan! 

Adresse: 

Vestre Strandvej 39, Balka Strand
3730 Nexø, Bornholm, Denmark

Google Maps Link

Via færge

Bornholm er tilgængelig via en række forskellige færger fra Danmark, Sverige og Tyskland med række forskellige overfartsmuligheder

Information om færgerejser

Book færge billetter her 

Via bil

Kommer du i bil enten med færger eller har lejet en i Rønne kan du med fordel taste vores adresse ind i Google maps, og så viser den dig direkte hent til pladsen! Der er gratis parkering lige ved siden af pladsen med rig mulighed for at parkere bilen. 

Via fly

Bornholms lufthavn ligger syd for Rønne med daglige fly til og fra København igennem DAT. Fra lufthavnen kan du tage en taxi, arrangere bil-eller cykeludlejning eller hoppe på bussen. På deres hjemmeside kan du læse meget mere om mulighederne for at flyve til Bornholm.

Lufthavnens hjemmeside

Eco Beach Camp

Vestre Strandvej 39, Balka
3730 Nexø - Bornholm

CVR: DK-37520713
Tel: +45 5362 9876

hello@ecobeachcamp.dk


© Eco Beach Camp. All rights reserved.