Glamping, Easy Camping …

Glamping eller Camping – hvad er du til…?

 

Eco Beach Camp er Danmarks mindste campingplads, med kun 17 teltpladser og så ligger vi på en af Bornholms bedste strande Balka Strand.
Vi elsker lyden af bølgerne, svalernes kvidren og sandet mellem tæerne. Og forhåbentlig skal vi have lange varme lyse nætter…

Glamping

2 personer, 3 dage

2.700 dkk

 

Camping på den fede måde

Kom kun med det mest nødvendige – vi sørger for alt andet. Et smukt canvas telt på 20 kvm, senge, dejlige dyner med lækkert sengetøj, håndklæder og hygge. Så bliver det ikke lettere…Der kan redes op til 4 personer i hvert telt.

Easy Camping

2 personer, 3 dage

1.700 dkk

 

Camping på den lette måde

Har du lyst til lidt light Glamping – kan du leje et af vores mindre kanvas telte (5,5 kvm). Du skal selv sætte det op og med følger 2 dejlige klapsenge og liggeunderlag. Du skal selv medbringe sovepose eller lignende.

 

Camping

Pris pr dag for 2 personer

400 dkk

 

Gør det selv camping?

 

Du kan også medbringe dit eget telt og grej. Du har i prisen adgang til alle faciliteter. Køkken, bad og toilet, grillplads mm. Kommer du med dig eget telt har du mulighed for at booke helt ned til 1 overnatning.

Bo helt som det passer dig

 

Du kan gå fuld Glamping og bo i et af vores super lækre 20 kvm hvide kanvas telte, med rigtige senge, dyner, sengetøj, håndklæder, lounge stole og hygge. Hvis du kun rejser med din sovepose kan du leje et af vores mindre, men stadig lækre hvide telte, klapseng og liggeunderlag – og så hygge dig med selv at sætte dit telt op. Og så kan du selvfølgelig tage alt med og bare booke en plads til dit telt og jer på stranden…. også ret magisk synes vi. Vær opmærksom på at det er nødvendigt med ekstra lange pløkker pga af sandet på pladsen. Ekstra nætter samt ekstra personer kan tilkøbes. Børn på 3 år og derunder er gratis.

Vi har skønne badefaciliteter, et smagfuldt naturkøkken (ovn, komfur, køleskab, håndvask og det mest basale kogegrej) bygget af vores dejlige Naver Roland, lounge med bål- og grill plads samt rig mulighed for utallige grillaftener under stjernerne.I receptionen har vi Petangue og Kongespil.

På stranden kan du i juli måned dyrke morgenyoga med Nomi eller gå amok i bølgerne med surf, kajak eller paddle og 500 mtr fra pladsen kan du leje cykler så du kan komme på oplevelse i området.

Vi serverer byens bedste kaffe, snacks og kolde drikke fra vores lille strandcafe, der også har plads til dine værdigenstande. Har du brug for at vaske tøj er det også muligt.

Autocamper og campingvogne er i desværre ikke mulige på pladsen.

OBS. Nogle af teltene der ses på billedet er de rigtige telte, men ikke billeder fra pladsen.

Lad os holde dig opdateret

OK