Glamping på danmarks dejligste strand

Book dit glamping ophold hos Eco Beach Camp her!

På Eco Beach Camp kan I indlogere jer i et af vores 12 canvastelte – alle placeret i sandet, mellem marehalm, himmel og hav. Teltene og indretningen er ens – det er kun deres placering på pladsen der er forskellig. Med Glamping in the Dunes ligger du oppe i klitterne med udsigt til vandet. I Classic er du mere i læ af klitterne, i hjertet af campen og tæt på vores fælles faciliteter. Har du spørgsmål inden du booker kan du få svar på ofte stillede spørgsmål her.

Ordensregler

Be the change you want to see in the world – det bestræber vi os i hvert fald efter fordi, at alting smitter. Vi har samlet de få regler, vi som camp skal overholde, så alle kan få en dejlig ferie.

Bookingbetingelser

Hvornår kan du komme og checke ind og hvad med når du skal checke ud? Hvad hvis du får brug for at aflyse eller ændre din bookning…? Hvad med rengøring i teltet? Alt dette og meget mere …

Godt at vide

Må man have hund med? Hvor ligger den nærmeste dagligvarebutik? Hvorfra kører bussen? Hvor får man den bedste pizza? Er pladsen børnevenlig? Vi har samlet svar på nogle af de mest gængse spørgsmål.

Be The Change

Vi tager vores navn alvorligt. Med Eco Beach Camp har vi sat vores lid til at være så bæredygtige som overhovedet mulig. Caféen har Sølvmærke, vi bruger lokale råvarer, genbrug og naturlige materialer.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af din
næste drømmeferie

Eco Beach Camp

Vi er Danmarks mindste campingplads med plads til kun 12 telte, og så ligger vi på en af Danmarks bedste strande – på Bornholm.

Kontakt

Vestre Strandvej 37-39, Balka
3730 Nexø - Bornholm

CVR: DK-37520713
Tel: +45 5362 9876

hello@ecobeachcamp.dk


© Eco Beach Camp. All rights reserved.