Alt det praktiske

Vi håber at se dig/jer  i vores lille oase hos Eco Beach Camp sommeren 2021.

Nedenfor er der lidt mere praktisk information om pladsen og ting der evt. er rart at vide inden du/i booker, sommerens hyggeligste ferie.

Ind-checking kan ske fra kl 14 på ankomstdagen i vores Reception/ Café, men i skal være velkommen til at komme før hvis i vil nyde stranden, en bid mad eller udforske området. Der er en offentlig parkeringsplads på den anden side af vejen hvor i kvit og frit kan parkere, under hele jeres ophold. Der er også en cykelparkering lige ved pladsen hvor der er mulighed for at have cykler stående.

Check ud skal ske senest kl 11 på afrejsedatoen.

Har du/I børn på 3 år eller derunder er disse gratis. I skal derfor kun booke det antal “voksne” i er, altså personer over 3 år. Skriv dog gerne i kommentarfeltet når i booker, hvor mange børn i/du har med, så vi kan rede sengene med lagen. Dyne, pude og håndklæde skal selv medbringes til børnene.

Den bæredygtige tankegang er en vigtig grundsten hos Eco Beach Camp, og vi stræber derfor efter at gøre hvad vi kan. Derfor skifter vi ikke håndklæder dagligt. Vi skifter gerne håndklæder efter 3 dage hvis det ønskes.

OBS. Det er vigtigt at i medbringer egne strandhåndklæder, da vores badehåndklæder ikke må bruges i sandet.

De vi har den fantastisk lokation som vi har, med Danmarks fineste sand, betyder det også at der nemt kommer sand ind i teltene, og det er en del af oplevelsen. Alle teltene er udstyret med et lille fejebakkesæt så i evt. selv kan feje hvis det bliver for meget af det gode 😉

Vi er vilde med hunde, men af hensyn til andre gæster samt lovgivningen i området, er hunde ikke tilladt på pladsen.

I vores cafe kan i både købe morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer. Ønsker i at lave lidt hjemmelavet en af dagene eller at prøve kræfter med mad over bål har vi de mest basale køkkenting i vores fælleskøkken. Dette indebærer, glas, service, skåle, gryder, pander, knive og spækbrædder. Det er et lille køkken, og det er derfor ikke altid at der er plads. Vi håber at i vil tage hensyn og hjælpe hinanden.

Skal du med færgen til Bornholm?

Bestil din billet nemt og hurtigt her!

Nødhjælp-Kontaktinfo

Lad os holde dig opdateret


    OK